Çok İyi Bir Tasarım ve Bol Konulu Bir Site
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Çok İyi Bir Tasarım ve Bol Konulu Bir Site
İlk önce bu forumu kuran adminlerin emeğine saygı istiyorum gerçekten uğraşılmış bir site ben en az 10-15 site kurdum ama dandik sitelerdi yetkin forum dan olsun bedava sitemden olsun en iyi yapmya çalıştım ancak bu foruma baktığımda gerçekten uğraşılmış bir site teşekkür ediyorum adminlere gerçekten çok uğraşmışlar Tasarımı kim yapıyorsa gerçekten çok güzel olmuş bu sitenin gelceği parlak belkide sonradan .comlu büyük bir site olabilir adminler bu siteyi bırakmasınlar ve elinden geldiği kadar reklam yapsınlar ben size bir kaç reklam yapılcak site söyliyim
1. Facebook sayfaları ve Facebookta Ücretli Reklam(Gerçekten işe yarıyor bir ara facebookta reklam verdim saydamı 1 milyon kişiye ulaştı sayfam ancak daha sonra başa çıkmadaım kapattım
2. İnternet siteleri fazla bir ücret değil5 liraya yapanlar var 20 liraya yapanlar var paraya kıyın ve bu siteyi büyütn bu site büyünce parada kazanırsınız
3. Çevrenizi internetle araları olmasa bile üye yapıp bırakın çünkü google da üye aktif siteler en başta çıkıyor
4. Twitter bir profil açın ve reklam yapın .
5. Siteye raklam alın para kazanın ve yetkin forumdan kredi alıp daha güzel yenilikler getirin
aklıma gelenler bu kadar belkide bunları yapmışsınızdır ama ben yinede bir söyleyeyim dedim
1. Facebook sayfaları ve Facebookta Ücretli Reklam(Gerçekten işe yarıyor bir ara facebookta reklam verdim saydamı 1 milyon kişiye ulaştı sayfam ancak daha sonra başa çıkmadaım kapattım
2. İnternet siteleri fazla bir ücret değil5 liraya yapanlar var 20 liraya yapanlar var paraya kıyın ve bu siteyi büyütn bu site büyünce parada kazanırsınız
3. Çevrenizi internetle araları olmasa bile üye yapıp bırakın çünkü google da üye aktif siteler en başta çıkıyor
4. Twitter bir profil açın ve reklam yapın .
5. Siteye raklam alın para kazanın ve yetkin forumdan kredi alıp daha güzel yenilikler getirin
aklıma gelenler bu kadar belkide bunları yapmışsınızdır ama ben yinede bir söyleyeyim dedim

sanik34- Yeni üye

Rep Puanı: 0
AF Paylaşım gücü: 77
Geri: Çok İyi Bir Tasarım ve Bol Konulu Bir Site
Teşekkür Ederim

Salvador- Yönetici

Rep Puanı: 8
AF Paylaşım gücü: 3808

Similar topics» Site Kurma Yerleri
» Teknoloji Tasarım : Üretiyorum
» Teknoloji ve tasarım-eğilebilen sürahi
» Teknoloji Tasarım : Yapım Kuşağı 1 Sunum